Frizerska Škola

Zašto bi trebali da se učlanite?

Frizerska škola vam nudi mnogo toga na jednom mestu i potpuno besplatno. Nastavni programi su prilagođeni svim polaznicima. Od potpunih početnika pa do kompletnih profesionalaca, sa nama je moguće da steknete neophodno znanje i veštine. Naši predavači spojili su godine iskustva i praktičnog rada u jednu celinu i pristupačan edukativni materijal za sve vrste učenika.

Nasmejana lica su naš zadatak

Nastavni program smo podelili na: početni, napredni i ekspertski nivo.

Važan akcenat stavljamo na resurse koji su vam dostupni na našoj internet akademiji. Mnoge škole vam nude literature koje su veoma usko vezane ili veoma uopštene. Uz našu literaturu moguće je da od početnika dostignete ekspertski nivo. Važno je da napomenemo! Uz lekcije koje vidite kod nas, potrebno je da posvetite veoma veliki broj sati vežbajući materijal koji ste naučili.

Vežbom do savršenstva! Trud se itekako isplati, zato istrajte u svom cilju i postanite vrhunski frizer ili berber profesionalac!

Koje lekcije prvo preći?

Najvažnije je da prepoznate svoj trenutni nivo znanja. Ako ste početnik, savetujemo vam da počnete od lekcije jedan na početnom nivou. Ako ste već duže vremena u industriji te bi želeli da unapredite svoje veštine, savetujemo vam da pregledate sekciju (ekspertski nivo) i da čitate o svim najnovijim trendovima i tehnikama koje izlaze na našem blogu. Ova industrija se razvija neverovatnom brzinom te je jako važno da ostanete u toku.

Od koga mogu da tražim pomoć ako mi neka lekcija nije jasna?

Naši edukatori su uvek tu da vam budu pri ruci. U sekciji (predavači, edukatori) možete pregledati sve naše edukatore i javiti im se na njihove e-mail adrese. Svi edukatori su veoma otvoreni i raspoloženi da vam pomognu u svakom momentu. U sekciji “beleške” možete da zabeležite materijale ili video snimke i da ostavite u arhivi sve važne napomene koje će vam biti potrebne u narednom periodu.

Karijera vas kao edukatora sa nama

Svi iskusni frizeri ili barberi zainteresovani za saradnju sa nama su dobrodošli. Entuzijaste i ambicioniste u ovom poslu su veoma traženi na platformama poput ove. Ako ste talentovani iskusni i spremni da delite znanje, uradite to ovde! Steknite ime i prepoznatljivost tako što ste sarađivali sa najvećom interenet školom za frizere na balkanu!

Postanite deo našeg edukatorskog tima i javite nam se OVDE